Parque del Cine

Parque del Cine

Avontuurlijke Speeltuin in Filmthema

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Filmpark, gelegen in de wijk Teatinos, is een unieke en originele bestemming in Malaga die de magie van de filmwereld tot leven brengt. Met bijna 10.000 vierkante meter aan oppervlakte biedt dit park een lange filmrol die bezoekers meeneemt op een betoverende reis door Hollywood.

Dit park combineert een prachtige groene omgeving met tal van speelmogelijkheden voor kinderen, waardoor het een ideale plek is voor een gezinsuitje. Verschillende speelruimtes zijn vernoemd naar beroemde films, wat een extra vleugje fantasie en avontuur toevoegt. De centrale spelmodule is een gigantisch boek, uitgerust met glijbanen, loopbruggen en andere speelelementen die de verbeelding van kinderen prikkelen.

Daarnaast zijn er diverse attracties zoals zip-lijnen, trampolines, een basketbalveld en balanszones, die voor uren speelplezier zorgen. Het park biedt ook genoeg zitplaatsen voor ouders om te ontspannen terwijl hun kinderen zich vermaken in een veilige en inspirerende omgeving.

Het Filmpark in Teatinos is echt een verborgen schat voor gezinnen in Malaga. Het biedt een perfecte mix van ontspanning en avontuur, waar kinderen kunnen spelen en ontdekken in een omgeving die de magie van films tot leven brengt. Een bezoek aan dit park is een geweldige manier om een dag door te brengen, vol plezier en verbeelding.

 • Adres

  Carril del Capitán, 32, Cruz de Humilladero, 29010 Málaga

 • Leeftijd

  Alle leeftijden

 • Rating & Review

  4.4

  Bekijk ratings & Reviews

Laat een opmerking achter