Jardin d’Acclimatation

Jardin d’Acclimatation

Pretpark in Parijs

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Jardin d’Acclimatation ligt in het 16de arrondissement en is een immens park met 42 verschillende attracties voor kinderen. Vanaf metrostation Porte Maillot rijdt een treintje naar de ingang van de Jardin d’Acclimatation (er is ruimte voor kinderwagens). Het park is in 2018 volledig gerenoveerd dus het Is echt een mooi en modern park. Je kan hier wel een hele dag voor uittrekken met zijn 18 hectare oppervlak. Het is het enige pretpark in Parijs en het eerste pretpark van Frankrijk. Er zijn een heleboel attracties voor kleine kinderen zoals bootjes, een draaimolen of een vliegend schip. Daarnaast zijn er ook veel attracties voor oudere kinderen zoals diverse achtbanen, zweefmolens, of een rafting avontuur.

Je kunt een ticket kopen waarbij je de hele dag toegang hebt tot alle attracties, maar je kan ook per attractie een ticket kopen. Naast de betaalde attracties zijn er ook gratis attracties zoals het spiegelpaleis, speeltuinen (1 voor kinderen jonger dat 10 jaar en 1 voor kinderen ouder dan 10 jaar), of een doolhof.

Verder kun je er bij mooi weer bootjes huren of in het water spelen. Ook zijn er diverse cafés en restaurants. Dus je kan hier hier prima een hele dag vermaken.

Hier kun je een pas kopen voor de hele dag toegang tot alle attracties.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter