CenterParcs Park Eifel

CenterParcs Park Eifel

Familieplezier in de Eifel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Gelegen in de buurt van 354 VIP Ferienhaus mit Sauna en Steakhaus-Pizzeria Marx, alle gerechten om mee te nemen, biedt CenterParcs Park Eifel een ideale uitvalsbasis voor gezinnen die willen genieten van de natuurlijke schoonheid van de Eifel.

CenterParcs Park Eifel biedt een verscheidenheid aan accommodaties, waaronder comfortabele huisjes en appartementen. Voor gezinnen die wat extra luxe wensen, zijn er ook VIP-huisjes beschikbaar. De accommodaties zijn ruim en bieden voldoende ruimte voor het hele gezin om te ontspannen en tot rust te komen.

Ontbijt is beschikbaar in het restaurant van CenterParcs Park Eifel, zodat gezinnen hun dag goed kunnen beginnen voordat ze op avontuur gaan in de Eifel. Voor degenen die graag zelf koken, zijn er accommodaties met een volledig uitgeruste keuken beschikbaar. Dit biedt gezinnen de flexibiliteit om tijdens hun verblijf hun eigen maaltijden te bereiden.

Voor kinderen zijn er tal van activiteiten te doen in CenterParcs Park Eifel. Van speeltuinen tot indoor speelruimtes, er is altijd iets te beleven voor de kleintjes. Daarnaast beschikt het park over een zwembad waar het hele gezin kan genieten van waterpret.

Hoewel specifieke details zoals de capaciteit van de kamers niet worden benadrukt, biedt CenterParcs Park Eifel voldoende ruimte en voorzieningen voor gezinnen van verschillende groottes. Het park is ideaal gelegen voor het verkennen van de nabijgelegen attracties van de Eifel.

Laat een opmerking achter