Barraca Toni Montoliu

Barraca Toni Montoliu

Authentieke Valenciaanse Paella-ervaring

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Barraca Toni Montoliu, gelegen net buiten Valencia, is een charmant restaurant dat de traditionele Valenciaanse keuken eert met een eigentijdse twist. De naam ‘barraca’ verwijst naar de traditionele Valenciaanse boerenhuisjes, en de sfeer van het restaurant weerspiegelt deze rustieke, landelijke ambiance.

Dit restaurant is niet alleen een plek om te eten maar ook echt een beleving. De eigenaar en kok, Toni, zorgt ervoor dat je een fantastische dag hebt. Met een beetje geluk neemt hij je mee de boerderij over waar hij laat zien waar de ingrediënten groeien. Ook voor kinderen is dit echt een enorme beleving. Daarnaast lopen er ook allemaal boerderij dieren rond, wat voor de kids natuurlijk super leuk is.

Het is een prachtige omgeving waar je heerlijk kan zitten, zeker met mooi weer. Leuk ook om met de fiets hier naartoe te gaan. Dat is dan gelijk een mooie fietstocht die ook goed te fietsen is met kinderen. Ook leuk om te combineren met Het Klooster van El Puig, wat nog wat noordelijker ligt. Dit is een mooi klooster waar de kids zich echt een ridder of princes zullen voelen.

De menukaart biedt echte authentieke recepten uit Valencia, waarbij je zeker de paella met kip en konijn moet proberen. De gerechten worden bereid met verse ingrediënten, vaak afkomstig van lokale boerderijen en van het eigen land.

Kortom, Barraca Toni Montoliu is echt een super leuke ervaring en je krijgt er nog lekker eten bij ook!

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter