Racing Dakart Valencia

Racing Dakart Valencia

Gezinssnelheid en Kartplezier

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Racing Dakart Valencia, gelegen bij het winkelcentrum CC Ademuz in Valencia, is de ultieme bestemming voor snelheidsliefhebbers en karting-enthousiastelingen vanaf 2,5 jaar. Deze state-of-the-art kartingfaciliteit biedt een opwindende ervaring voor zowel beginners als ervaren rijders, waardoor het een populaire keuze is voor gezinsuitjes, verjaardagsfeestjes en evenementen.

Voor kinderen biedt Racing Dakart een veilige en spannende omgeving om de basis van het karting te leren. De faciliteit beschikt over speciaal ontworpen karts voor jonge rijders, waardoor kinderen vanaf 7 jaar en 135 cm al op een leuke en veilige manier mogen racen. De baan is uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen, waardoor ouders gerust kunnen zijn terwijl hun kinderen de baan op gaan. Vanaf 14 jaar mag je in een volwassen kart rijden. En voor kinderen tussen de 2,5 en 6 jaar kunnen met de ouders mee in een tweezitskart.

Racing Dakart Valencia staat bekend om zijn goed onderhouden en uitdagende circuit dat rijders de kans biedt om hun rijvaardigheden te testen en te verbeteren. Met bochten, rechte stukken en chicanes biedt het circuit een complete race-ervaring die zowel tactiek als snelheid vereist. Voor kinderen en tieners die geïnteresseerd zijn in motorsport, is een bezoek aan dit kart centrum een onvergetelijke ervaring die hen inspireert en motiveert.

Racing Dakart Valencia is niet alleen een plek voor adrenaline en competitie, maar ook een gelegenheid voor gezinnen om samen kwaliteitstijd door te brengen. Of je nu een fervent kartingfan bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit voor het hele gezin, Racing Dakart Valencia biedt een spannende dag uit vol actie en plezier.

Makkelijk te bereiken als je verblijft in Hotel Melia Valencia.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter