Zwembad Waxweiler

Zwembad Waxweiler

Waterpret in de Eifel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Zwembad Waxweiler, gelegen in het hart van de prachtige Eifel, biedt een fantastische waterervaring voor het hele gezin. Dit zwembad is een uitstekende bestemming voor een dag vol plezier en ontspanning, met een scala aan activiteiten die zowel jong als oud zullen aanspreken.

Voor de kinderen is er genoeg te beleven in Zwembad Waxweiler. Het beschikt over meerdere zwembaden, waaronder een peuterbad waar de kleintjes veilig kunnen spetteren en spelen. Het avontuurlijke kinderbad is uitgerust met een waterglijbaan en speeltoestellen die gegarandeerd zorgen voor uren waterpret. Oudere kinderen en volwassenen kunnen genieten van het grotere zwembad, waar ze baantjes kunnen trekken of gewoon lekker kunnen dobberen in het verfrissende water. Bovendien zijn daar ook 2 duikplanken.

Naast zwemmen biedt Zwembad Waxweiler diverse andere activiteiten. Er is een ruime ligweide waar families kunnen ontspannen en picknicken. Ook zijn er sportfaciliteiten zoals een volleybalveld en tafeltennistafels, perfect voor wie nog wat extra energie kwijt wil.

Een bezoek aan Zwembad Waxweiler is ook perfect te combineren met een uitstapje naar de nabijgelegen Eifelzoo Lunebach. Deze dierentuin, slechts een korte rit verwijderd, biedt een unieke kans om diverse dieren te bekijken in een natuurlijke en bosrijke omgeving. Van exotische vogels tot inheemse wilde dieren, de Eifelzoo is een educatieve en vermakelijke toevoeging aan je dag.

De combinatie van het zwembad en de dierentuin maakt de regio Waxweiler een ideale locatie voor een dagtrip.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter