Eifelzoo Lünebach

Eifelzoo Lünebach

Ontdek Dieren in Hun Natuurlijke Habitat

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Eifelzoo Lünebach in de Eifel is een leuke bestemming voor gezinnen die van dieren en natuur houden. Deze prachtige dierentuin, genesteld in het groene landschap van de Eifel, biedt een unieke kans om een breed scala aan dieren in een natuurlijke en rustige omgeving te ontdekken.

Kinderen zullen dol zijn op de Eifelzoo, waar ze van dichtbij kunnen kennismaken met alles van exotische vogels en speelse primaten tot majestueuze roofdieren. De dierentuin is zo opgezet dat het een veilige en interactieve ervaring biedt voor kinderen van alle leeftijden. Ze kunnen de dieren niet alleen zien, maar ook deelnemen aan voedermomenten, wat een spannende ervaring is die ze niet snel zullen vergeten.

Een van de hoogtepunten van Eifelzoo Lünebach is de minitrein die bezoekers rond het park rijdt. Deze charmante rit biedt een ontspannen manier om de dierentuin te verkennen zonder moe te worden, wat ideaal is voor jongere kinderen. Het treintje rijdt langs verschillende dierenverblijven en geeft bezoekers de kans om alles in zich op te nemen zonder iets te missen.

Naast de vele dieren, biedt Eifelzoo Lünebach ook speelplaatsen waar kinderen kunnen klimmen, glijden en spelen in een veilige omgeving. Deze speelgebieden zijn perfect voor kinderen om wat energie kwijt te raken terwijl ouders even kunnen ontspannen en genieten van de natuurlijke schoonheid van de dierentuin.

Vlakbij de Eifelzoo ligt Waldcamping Prüm, een heerlijke plek om te verblijven als je meer tijd wilt doorbrengen in de regio. Deze camping biedt comfortabele voorzieningen te midden van het bos, waardoor het een ideale aanvulling is op een bezoek aan de dierentuin. Gezinnen kunnen een dag in Eifelzoo Lünebach combineren met een overnachting in de natuur van Waldcamping Prüm, wat zorgt voor een perfect weekend vol avontuur en ontspanning in de Eifel.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter