Zwembad Gerolstein

Zwembad Gerolstein

Waterpret in Gerolstein

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Zwembad Gerolstein biedt een geweldige dag vol plezier en ontspanning voor gezinnen die de warme zomerdagen willen verkoelen. Dit sfeervolle buitenzwembad, omgeven door het natuurlijke landschap van de Eifel, is een topkeuze voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Voor de kinderen is er veel te beleven in Zwembad Gerolstein. Het zwembad beschikt over specifieke kinderzones, waar de jongsten veilig kunnen spelen en spetteren in het water. Daarnaast zijn er diverse waterglijbanen die garant staan voor uren speelplezier. Voor de iets oudere kinderen biedt het grote zwembad volop ruimte om te zwemmen en te spelen.

Het zwembad is ook uitgerust met diverse faciliteiten om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn ruime zonneweides waar ouders kunnen ontspannen terwijl ze hun kinderen in het oog houden. Ook zijn er voldoende zitgelegenheden en een kiosk waar snacks en verfrissingen gekocht kunnen worden.

Naast de waterpret, biedt de locatie van Zwembad Gerolstein nog meer voordelen. Het zwembad ligt in de buurt van twee populaire eetgelegenheden: Restaurant Balkan Grill en Ristorante Pizzeria Mamma Maria. Beide restaurants bieden heerlijke maaltijden die perfect zijn om een dag zwemmen af te sluiten of om gewoon te genieten van een goede maaltijd in een gastvrije omgeving. Restaurant Balkan Grill staat bekend om zijn uitgebreide selectie aan Balkan gerechten, terwijl Ristorante Pizzeria Mamma Maria heerlijke Italiaanse pizza’s en pasta’s serveert.

Zwembad Gerolstein is dus niet alleen de ideale plek voor waterplezier, maar ook een uitstekende locatie voor een volledige dag uit met het gezin waarbij plezier in het zwembad gecombineerd kan worden met smakelijke maaltijden in nabijgelegen restaurants. Dit maakt het de perfecte keuze voor een dag vol activiteiten en ontspanning.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter