Naturkundemuseum

Naturkundemuseum

Reis Door de Tijd in Manderscheid

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Naturkundemuseum is een waar paradijs voor nieuwsgierige kids die dol zijn op de wonderen der natuur! In dit museum draait alles om plezier maken terwijl je op ontdekkingstocht bent door de natuurlijke wereld. Van glinsterende mineralen en fossielen tot levensechte dierenexposities, er is hier voor elk kind wat wils om te verkennen en te bewonderen.

Kinderen kunnen zich vergapen aan kleurrijke tentoonstellingen en meedoen aan interactieve displays die alle zintuigen prikkelen. Het is alsof je een avontuurlijke reis maakt door verschillende ecosystemen en tijdperken, zonder ooit het museum te verlaten! Met zoveel te zien, raken de kleintjes niet uitgekeken en is er altijd wel een nieuw hoekje om te ontdekken.

Naast de vele fascinerende natuurwonderen biedt het Naturkundemuseum regelmatig speciale evenementen en activiteiten. Ook die speciaal zijn ontworpen om kinderen te vermaken en te betrekken bij hun bezoek. Denk hierbij aan speurtochten door het museum, creatieve workshops en themadagen die het bezoek nog leuker maken.

En na een dag vol avonturen in het museum is er niets beter dan afkoelen in het nabijgelegen Zwembad Gerolstein. Hier kunnen kids lekker spetteren en spelen in het water. Voor een smakelijke afsluiter van de dag ligt Ristorante Pizzeria Mamma Maria op een steenworp afstand, waar de hele familie kan genieten van heerlijke Italiaanse gerechten.

Het Naturkundemuseum in de Eifel is dus de perfecte plek voor een dagje uit waar plezier en verwondering hand in hand gaan. Een bezoek aan dit museum, gecombineerd met de nabijgelegen attracties, belooft een dag vol vreugde en opwinding voor jong en oud!

Zelf geweest:

Naturkundemuseum Eifel Naturkundemuseum Eifel Naturkundemuseum Eifel Naturkundemuseum Eifel Naturkundemuseum Eifel Naturkundemuseum Eifel

Laat een opmerking achter