Adventure park Eifel

Adventure park Eifel

Avontuurlijke gezinsplezier in de Eifel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Adventure Park Eifel biedt een opwindende mix van avontuurlijke activiteiten die zowel kinderen als volwassenen aantrekken. Dit park, prachtig gelegen in de natuurrijke omgeving van de Eifel, staat vol met uitdagingen en avonturen die elk gezinslid zullen bekoren.

Voor kinderen is er in Adventure Park Eifel veel te ontdekken. Het park beschikt over diverse klimparcoursen en ziplines. Kinderen kunnen hun grenzen verleggen en hun balans en behendigheid testen, terwijl ze van platform naar platform zoeven. Bovendien zijn er voor de kleinere kinderen aangepaste parcoursen die zorgen voor een veilige, maar toch spannende ervaring.

Naast de klimavonturen biedt het park ook andere activiteiten zoals boogschieten, wat een leuke manier is voor kinderen om hun concentratie en hand-oog coördinatie te verbeteren. De begeleiding door ervaren instructeurs zorgt ervoor dat alle activiteiten veilig en toegankelijk zijn voor kinderen van verschillende leeftijden.

Adventure Park Eifel ligt in de buurt van Adler und Wolfspark Kasselburg, een unieke dierenpark waar bezoekers roofvogels en wolven kunnen observeren. Dit maakt een bezoek aan het Adventure Park nog aantrekkelijker, omdat je het kunt combineren met een fascinerende blik op deze majestueuze dieren.

Ook dichtbij is Feriendorf Felsenhof, een ideaal verblijf voor gezinnen die een weekend willen doorbrengen in de Eifel. De combinatie van comfortabele accommodatie, de nabijheid van het park en de extra attractie van Adler und Wolfspark Kasselburg maakt dit tot een uitstekende keuze voor een langere vakantie of een kort uitje.

Met zoveel te doen, is Adventure Park Eifel een geweldige bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een actief uitje in de natuur. Het is de perfecte plek om spannende herinneringen te maken en tegelijkertijd te genieten van de schoonheid van de Eifel.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter