Adler und Wolfspark Kasselburg

Adler und Wolfspark Kasselburg

Vogelshows en de wolf!

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Welkom bij Adler und Wolfspark Kasselburg, een unieke bestemming waar natuur en cultuur samenkomen voor een mooi avontuur voor het hele gezin.

Een van de grootste attracties van Adler und Wolfspark Kasselburg is de mogelijkheid om majestueuze roofvogels van dichtbij te zien en te bewonderen. Van imposante adelaars tot elegante valken, deze prachtige wezens zijn een lust voor het oog en bieden een unieke kans voor kinderen om meer te leren over hun leefgewoonten en jachttechnieken. Met adembenemende vogelshows en interactieve voedingssessies kunnen bezoekers getuige zijn van de kracht en behendigheid van deze indrukwekkende vogels in actie.

Naast de roofvogels biedt het park ook een fascinerende blik op een van de meest intrigerende dieren van het bos: de wolf. Kinderen kunnen deze roofdieren observeren terwijl ze vrij rondlopen in hun natuurlijke leefomgeving. Het is een unieke kans om meer te leren over deze fascinerende dieren en hun rol in het ecosysteem.

Het park beschikt ook over een leuke speeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven op klimrekken, glijbanen en schommels. Het is de perfecte plek voor kinderen om hun energie kwijt te raken terwijl ze genieten van de frisse buitenlucht.

Bovendien organiseert het park regelmatig evenementen, zoals ridderspelen en wolfsnachten, die het hele gezin betrekken bij spannende avonturen en traditionele festiviteiten.

En voor degenen die het avontuur willen verlengen, biedt Adler und Wolfspark Kasselburg ook de mogelijkheid om te overnachten in het park. Met gezellige accommodaties en een sfeervolle omgeving is het de ideale manier om nog meer te genieten van de natuur en de wilde dieren van de Eifel.

Gelegen in de buurt van Ristorante Pizzeria Mamma Maria en Vakantiepark Felsenhof, biedt Adler und Wolfspark Kasselburg ook de perfecte gelegenheid voor gezinnen om hun avontuur te combineren met lekker eten en ontspanning. Dus waar wacht je nog op?

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter