Wild und Freizeitpark Klotten

Wild und Freizeitpark Klotten

Avontuur en dieren voor de familie

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Wild- und Freizeitpark Klotten biedt een unieke combinatie van dierenpark en attractiepark dat kinderen en ouders zal bekoren. Dit park is een ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een dag vol plezier en natuur.

Kinderen krijgen in Wild- und Freizeitpark Klotten de kans om een verscheidenheid aan dieren van dichtbij te bekijken, wat altijd leuk is. Van speelse otters tot imposante herten, het dierenparkgedeelte zorgt voor fascinerende ontmoetingen met de natuur. Dit element wordt leuk en boeiend gepresenteerd, wat kinderen helpt om meer te leren over de dieren en hun habitats.

Naast de dierlijke bewoners, biedt het park diverse attracties die geschikt zijn voor alle leeftijden. Van snelle achtbanen tot avontuurlijke speelgebieden, er is genoeg te doen om de adrenaline te laten stromen. Kinderen kunnen hun hart ophalen in attracties zoals de wilde waterbaan en de familievriendelijke achtbaan die door het groene landschap slingert.

Wat Wild- und Freizeitpark Klotten extra aantrekkelijk maakt, is de nabijheid van andere toeristische attracties. Het ligt dicht bij Gästehaus Ziemons, een gezellige plek om te verblijven, en de kabelbaan van Cochem. Een ritje met de kabelbaan biedt adembenemende uitzichten over het Moezelgebied en is een perfecte aanvulling op een dag in het park.

De combinatie van natuur, dieren, spannende attracties en de prachtige ligging maakt dit park een topbestemming voor gezinnen.

Zelf geweest:

Wild und Freizeitpark Klotten Wild und Freizeitpark Klotten Wild und Freizeitpark Klotten Wild und Freizeitpark Klotten Wild und Freizeitpark Klotten Wild und Freizeitpark Klotten

Laat een opmerking achter