Kabelbaan van Cochem

Kabelbaan van Cochem

Hoogvliegend plezier voor de familie

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

De kabelbaan van Cochem, officieel bekend als de Sesselbahn Cochem, biedt een unieke ervaring in het hart van de Eifel. Deze attractie is niet alleen een plezierige manier om de schoonheid van de regio van bovenaf te bewonderen, maar biedt ook tal van activiteiten die leuk zijn voor kinderen en de hele familie.

Een rit met de kabelbaan biedt een spectaculair panoramisch uitzicht over de Moezel, de wijngaarden en het historische stadje Cochem. Eenmaal boven kunnen bezoekers genieten van de prachtige natuurwandelingen of een bezoek brengen aan het restaurant dat een adembenemend uitzicht biedt over de omgeving. Voor kinderen is er de mogelijkheid om de omgeving spelenderwijs te verkennen, wat het een educatieve en tegelijkertijd vermakelijke ervaring maakt.

Bovendien is de kabelbaan van Cochem gelegen nabij enkele van de belangrijkste trekpleisters van de regio. De beroemde Reichsburg Cochem, een imposant kasteel dat boven het stadje uittorent, is slechts een korte wandeling verwijderd. Het kasteel biedt rondleidingen die interessant zijn voor kinderen, waarbij ze meer kunnen leren over de middeleeuwse geschiedenis en de riddercultuur.

Ook ligt de kabelbaan dicht bij Gästehaus Ziemons, een gezellige accommodatie die ideaal is voor gezinnen die de regio bezoeken. Het gastenhuis biedt een comfortabele uitvalsbasis om na een dag vol avonturen tot rust te komen.

De combinatie van spannende hoogten, culturele diepgang en comfortabele accommodatie maakt de kabelbaan van Cochem een perfecte keuze voor een gezinsuitje in de Eifel. Het is een plek waar avontuur en ontspanning samenkomen, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt voor zowel kinderen als volwassenen.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter