Weihnachtsträume kerstwinkel

Weihnachtsträume kerstwinkel

Het hele jaar door kerst

Wishlist (1)
ClosePlease login

No account yet? Register

Misschien hoef je er in de zomer niet aan te denken, maar toch is het leuk om deze Weihnachtsträume kerstwinkel in de leuke wijk Schnoor binnen te lopen. Je kunt deze kerstwinkel het hele jaar door bezoeken. En schaf dus ook het hele jaar door al uw nieuwe kerstversiering aan. Van oktober tot en met december breiden ze de winkel zelfs een stukje uit door de bovenste verdieping te openen. Maar ook zonder die bovenste verdieping vind je daar echt alles, niet alleen voor de kerstboom maar ook leuke kerstmanpoppen, elfjes, beeldjes, kerststerren, zo gek kun je het je niet voorstellen. Ook kunt u kiezen voor een andere kleur kerstversiering voor uw boom dan de standaardkleur. Ze hebben kerstballen in alle kleuren van de regenboog en nog veel meer.

Onze kinderen vonden het geweldig om alle verschillende kleuren en verschillende decoraties te zien en mijn dochter moest echt kerstversiering kopen voor haar kamer. Pas wel op dat ze niets aanraken of wild voorbij lopen want alles is erg kwetsbaar :-). Dus besloten we om de kerstwinkel van Weihnachtsträume binnen te gaan.

.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4.0 (out of 5)

Rating van de kids: 4.5 (out of 5)

Weihnachtsträume Christmas shop   Weihnachtsträume Christmas shop Weihnachtsträume Christmas shop Weihnachtsträume Christmas shop Weihnachtsträume Christmas shop Weihnachtsträume Christmas shop Weihnachtsträume Christmas shop

Laat een opmerking achter