Markthalle Acht

Markthalle Acht

Keuze uit diverse keukens

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Markthalle Acht is een foodhall waar je verschillende soorten keukens kan eten. Hier worden culturen en verschillende eetgewoontes samen gebracht. Experts bieden hun lokale en seizoensgebonden producten aan op een respectvolle manier voor mens, dier en milieu. De focus ligt op verse ingrediënten in combinatie met lokale toegevoegde waarde – authentiek, transparant en betrouwbaar. Je kunt hier uit een stuk of 14 verschillende keukens kiezen en deze dan ergens aan een van de tafeltjes rustig eten. Op sommige dagen hebben ze ook een bandje, over het algemeen in het weekend. Dat kun je op de website zien.

Bij Markthalle Acht hangt er echt een fijn sfeertje. We waren er al vroeg vanwege het slechte weer dus het was toen nog rustig, maar in de loop van de avond loopt het echt wel heel vol. En met de band erbij was het heel gezellig. Het fijne van dit concept is dat de kids heel makkelijk lekker rond kunnen lopen. Als je bij de trappen naar boven gaat hebben ze daar een keramiek werkplaats waar je zelf keramiek kan schilderen. Erg leuk om ook even een kijkje te nemen. Bovendien hebben ze er zoveel keus qua eten dat er altijd wel wat lekkers bij zit voor de kids.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 4,0 (uit 5)

Markthalle Acht Bremen Markthalle Acht Bremen Markthalle Acht BremenMarkthalle Acht Bremen Markthalle Acht Bremen Markthalle Acht Bremen  Markthalle Acht Bremen

Laat een opmerking achter