H+ Hotel Bremen

H+ Hotel Bremen

Hotel midden in het centrum

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Wil je lekker centraal overnachten dan is H+ Hotel een heel fijn hotel. Qua locatie zit je tussen het marktplein, de Böttcherstraße en de oever van de Wezer. Je loopt overal dus zo naartoe. Ook naar het centraal station is het maar 15 minuten lopen vanuit waar je weer alle kanten op kan. Of loop naar Domsheide (3 min lopen) waar je de tram kan pakken. Ze hebben er kamers met een groot 2 persoonsbed en een slaapbank waar makkelijk 2 kids op kunnen slapen. Ik heb de slaapbank zelf uitgeprobeerd en heb serieus nooit eerder op zo’n goede slaapbank geslapen. Ook de bedden zijn fijn en er is een fijne douche op de badkamer. De slaapbank en het grote 2 persoons bed wordt gescheiden door een lage kast met daarop een tv voor nog een beetje privacy.

Bij H+ Hotel zit het ontbijt erbij in. Dit is een goed en uitgebreid ontbijtbuffet waarbij alles goed aangevuld wordt. Het voelt niet als een groot hotel maar bij het ontbijt zie je dat ze toch aardig wat kamers hebben.

Wij vonden dit hotel heel fijn omdat het fijne ruime kamers heeft, een goed ontbijt en echt heel lekker centraal ligt. Je loopt overal heen maar kan ook heel dichtbij de tram overal naartoe pakken.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

H+ Hotel Bremen  H+ Hotel Bremen H+ Hotel Bremen H+ Hotel BremenH+ Hotel Bremen H+ Hotel Bremen H+ Hotel Bremen

Laat een opmerking achter