Sportiom

Sportiom

Zwemmen, bowlen, schaatsen of mini golf; kiezen maar!

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Bij Sportiom kun je allerlei verschillende activiteiten doen. Zo kun je er bowlen, zwemmen, mingolf en schaatsen.

Zwemmen kan in zwemparadijs Aquafun. Er zijn 5 glijbanen, eentje voor kleine kinderen en nog 4 voor grotere kinderen. Er is 1 glijbaan waar je met een band af kan (vanaf 8 jaar zonder begeleiding) en dan hebben ze nog 3 gewone glijbanen. 2 keer een tube glijbaan (vanaf 5 en vanaf 10 jaar zonder begeleiding). En je hebt de duo racer, hier kun je met z’n tweeën naast elkaar in 2 aparte glijbanen een wedstrijd doen wie het eerst beneden is (vanaf 8 jaar zonder begeleiding). Daarnaast kun je gaan springen in de golven van het golfslagbad. Voor de kleintjes is er een peuterbad en een waterspeeltuin. Ze hebben er ook een buitenbad met ligweide die tussen de mei vakantie en begin oktober open is bij mooi weer en mits er voldoende personeel is. Dit kun je echter nergens terug vinden dus je kunt het beste even bellen als je wilt gaan. Vergeet niet een muntje van 50 cent mee te nemen voor het kluisje. Ook is er een cafetaria aanwezig. Het zwembad is in 2021 helemaal verbouwd en enorm kleurrijk geworden.

Naast het zwembad kun je er ook bowlen. Naast dat je er gewoon kan bowlen hebben ze er ook allerlei arrangementen zoals het Bowlen & Bites en bowlen & pizza arrangement. Ze hebben ook het bowlen & shotjes arrangement maar die is wellicht niet zo verstandig met kids:-). Bij Sportiom kun je ook minigolf doen. Dit is op een binnenbaan en deze banen zijn allemaal glow in the dark. Lekker een balletje slaan in de mooie Neon verlichte ruimte. Je kan dit per persoon boeken of een arrangement met een puntzak friet. In de wintermaanden (van oktober tm maart) kun je bij Sportiom ook schaatsen. Of je nu een beginnend schaatser bent of al heel ervaren, hier kun je heel wat rondjes maken. Let wel op: enkel ijshockey en kunstschaatsen zijn hier toegestaan. Je kunt er ook schaatsen huren.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,0 (uit 5)

Rating van de kids: 4,5 (uit 5)

 

 • adres

  Victorialaan 10, Den Bosch

 • Leeftijd

  Alle leeftijden

 • Rating & Review

  3.8 / 5

  Bekijk ratings & Reviews

 • Toegangsprijs

  Verschilt per activiteit

 • Extra Informatie

  Prijzen voor het zwembad: tm 3 jaar €4,- (enkel bij de kassa te verkrijgen, geen reservering nodig). Vanaf 4 jaar €14,80 online of €16,50 aan de kassa

  De bowlingbaan voor 1 uur huren kost €31,-. Check de prijzen voor arrangementen op de website.

  De prijs voor Glow in the dark minigolf is €5,- per persoon of €9,90 voor minigolf + een puntzak friet met saus

  Schaatsen vanaf 4 jaar €9,20 of incl schaatshuur €14,30

   

Laat een opmerking achter