Városligeti Speeltuin

Városligeti Speeltuin

Een Avontuurlijke Speeltuin in het Hart van Boedapest

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Városligeti Speeltuin is een ideale bestemming voor gezinnen in Budapest. Deze grote buitenspeeltuin biedt een scala aan activiteiten voor kinderen van alle leeftijden, waardoor het een geweldige plek is om energie te verbranden en plezier te hebben.

Városligeti speeltuin heeft diverse speeltoestellen en ruimte voor zowel actief als rustig spel. Kinderen tussen de 3 en 12 jaar zullen zich hier helemaal thuis voelen, terwijl ze genieten van de glijbanen, schommels en klimrekken. Het is een plek waar kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten en zich kunnen uitleven in een veilige omgeving.

Gelegen in het prachtige Városliget Park, biedt deze speeltuin ook de mogelijkheid om te genieten van de natuur. Ouders kunnen ontspannen terwijl ze toezicht houden op hun kinderen, en iedereen kan genieten van de groene omgeving en frisse lucht. Het is de perfecte combinatie van actief spel en buiten zijn.

Városligeti speeltuin is ideaal gelegen nabij Varosliget cafe  en het Heldenplein dus leuk om te combineren. Na een ochtendje spelen kunnen gezinnen genieten van een picknick in het park of een wandeling maken door de omgeving. Het biedt een complete dag vol plezier en avontuur voor het hele gezin.

Het belooft plezier, lichaamsbeweging en onvergetelijke herinneringen voor jong en oud.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter