Széchenyi thermal bath

Széchenyi thermal bath

Een Ontspannend Oord van Warmte

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Széchenyi Thermal Bath, een icoon in Boedapest, biedt een ongeëvenaarde ervaring voor diegenen die de geneugten van thermale baden willen ontdekken. Dit prachtige complex, het grootste thermale bad van Europa, staat bekend om zijn majestueuze architectuur en helende wateren. Het is een plek waar traditie en ontspanning samenkomen, ideaal voor gezinnen met kinderen vanaf 14 jaar.

Het badhuis biedt een scala aan baden, van stomende thermale baden tot verfrissende zwembaden. De thermale baden van Széchenyi zijn rijk aan mineralen, perfect voor een dag van rust en herstel. Kinderen vanaf 14 jaar zijn welkom om samen met hun ouders de helende kracht van het water te ervaren. Het is een uitstekende kans voor tieners om de cultuur van de thermale baden te ontdekken en te genieten van een unieke ervaring.

Széchenyi Thermal Bath onderscheidt zich door zijn uitgebreide faciliteiten. Naast de thermale baden omvat het complex sauna’s, stoombaden en massagebehandelingen. Deze combinatie zorgt voor een volledige ontspanningservaring. Hoewel het badhuis vooral gericht is op wellness, biedt het ook zwembaden waar in de zomer gezwommen kan worden.

Gelegen in het schilderachtige Stadspark, voegt Széchenyi Thermal Bath een element van rust toe aan de bruisende stad. Het is de perfecte plek voor gezinnen met oudere kinderen om te ontspannen na een dag vol avonturen in Budapest. Het badhuis is niet alleen een plek voor ontspanning maar ook een kans om deel te nemen aan een eeuwenoude traditie. Heerlijk om te combineren met een hapje of drankje bij Varosliget cafe.

Met de Budapest Card krijg je 20% korting op de entree of koop hier een kaartje.

Zelf geweest:

Széchenyi thermal bath Széchenyi thermal bath Széchenyi thermal bath Széchenyi thermal bath Széchenyi thermal bath

Laat een opmerking achter