Schaatsbaan Budapest

Schaatsbaan Budapest

Winterpret in Budapest

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

De schaatsbaan Mujegpalya in Budapest, gelegen in het schilderachtige stadspark (Városliget), is een winterwonderland voor families. Deze historische schaatsbaan, een van de grootste in Europa, biedt een perfecte setting voor onvergetelijke winterpret met de kinderen.

Bij de schaatsbaan Budapest kunnen bezoekers genieten van het schaatsen in de open lucht, met de prachtige Vajdahunyad Castle op de achtergrond. De baan is geschikt voor alle leeftijden en niveaus, van beginners tot ervaren schaatsers. Kinderen kunnen hier veilig hun schaatsvaardigheden oefenen en verbeteren, terwijl ouders genieten van het sfeervolle decor en de frisse buitenlucht.

De schaatsbaan biedt ook schaatshuur, zodat iedereen, zelfs degenen die geen eigen schaatsen hebben, mee kan doen aan de pret. Bovendien zijn er schaatslessen beschikbaar voor beginners. Dit maakt het een geweldige plek om kinderen kennis te laten maken met schaatsen, terwijl ze spelenderwijs leren en zich ontwikkelen.

Naast de schaatsbaan Budapest zelf is Mujegpalya perfect gelegen om andere attracties te bezoeken. Het Varosliget Café, vlakbij gelegen, is ideaal voor een warme chocomelk of een gezellige lunch na het schaatsen. De Budapest Zoo, ook in de buurt, biedt een leuke afwisseling waar gezinnen meer kunnen ontdekken over dieren uit de hele wereld.

Het combineren van een dagje schaatsen bij schaatsbaan Budapest met een bezoek aan het Varosliget Café en de Budapest Zoo zorgt voor een volle dag van plezier en activiteit, ideaal voor gezinnen die Budapest bezoeken tijdens de koudere maanden.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter