Ballonvaart

Ballonvaart

Budapest vanuit de lucht

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Op avontuur hoog in de lucht met Ballonvaart in Budapest! Dit is een geweldige plek voor families die samen iets unieks willen beleven. Ballonvaart biedt je de kans om Budapest vanuit een heel ander perspectief te zien. Zweef rustig boven de stad en geniet van een adembenemend uitzicht.

Tijdens een ballonvaart met BallonFly kunnen kinderen en ouders samen genieten van de rust en de schoonheid van de lucht. Het is een magische ervaring die iedereen zich nog lang zal herinneren. De piloten zijn ervaren en zorgen voor een soepele vlucht, perfect voor kleine avonturiers en hun ouders.

Naast het feit dat het een fantastische ervaring is, ligt BallonFly ook dicht bij andere kindvriendelijke attracties in Budapest. Het Varosliget Café, gelegen in een van de mooiste parken van de stad, is een ideale plek om voor of na je vlucht te ontspannen. Met lekkere snacks en een kindvriendelijke menukaart is het de perfecte aanvulling op je dag.

Niet ver van het café vind je de Budapest Zoo, een andere toplocatie voor gezinnen. Hier kun je een verscheidenheid aan dieren bekijken en meer leren over de natuur. Het combineren van een bezoek aan BallonFly met deze twee locaties maakt het een volle dag van plezier en avontuur voor het hele gezin.

Dus, als je op zoek bent naar een bijzondere ervaring in Budapest met de kids, is een dagje BallonFly zeker aan te raden. Vlieg mee en maak herinneringen die je nooit meer vergeet!

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter