Uitkijktoren Gonjace

Uitkijktoren Gonjace

Prachtig uitzicht over de wijnvelden

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

In het schilderachtige dorpje Smartno rijst de indrukwekkende uitkijktoren Gonjace op, een must-visit locatie voor adembenemende panoramische vergezichten. Deze uitkijktoren biedt een unieke gelegenheid om de betoverende Brda-wijnstreek vanuit de hoogte te bewonderen. Via 144 treden ga je de wenteltrap omhoog om uiteindelijk bij het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt aan te komen.

Vanaf de top van de toren strekken de wijngaarden en glooiende heuvels zich uit als een levend kunstwerk, een zee van groen en goud die zich kilometers ver uitstrekt. De uitkijktoren, met zijn strategische positie, onthult een prachtig panorama dat elke bezoeker in verrukking brengt.

Een bezoek aan de uitkijktoren Gonjace kan perfect gecombineerd worden met een ontspannen wandeling door het charmante dorpje Smartno. Hier ontmoet de historische charme van geplaveide straatjes en oude stenen muren de moderne culinaire verwennerij van Restaurant Marica. Na een fascinerende klim naar de top van Gonjace, biedt het rustige Smartno een welverdiende gastronomische ervaring bij Marica.

Restaurant Marica, het enige culinaire juweel in Smartno, serveert heerlijke gerechten in een intieme sfeer, te midden van gezellige steegjes. Vanuit Guesthouse Valentintic is zowel de uitkijktoren Gonjace als Restaurant Marica eenvoudig te bereiken, waardoor gasten de perfecte mix van natuurlijke schoonheid, culinaire geneugten en historische charme kunnen ervaren.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 4,5 (uit 5)

Uitkijktoren Gonjace Slovenië Uitkijktoren Gonjace Slovenië Uitkijktoren Gonjace Slovenië Uitkijktoren Gonjace Slovenië Uitkijktoren Gonjace Slovenië Uitkijktoren Gonjace Slovenië

Laat een opmerking achter