Restaurant Marica

Restaurant Marica

Heerlijk eten in enige restaurant van het dorp

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Restaurant Marica is het enige culinaire juweel in het charmante dorpje Smartno. Het nodigt gasten uit voor een onvergetelijke ervaring te midden van de schilderachtige omgeving van de Brda-wijnstreek. Gelegen in een gezellig steegje, betovert dit restaurant met zijn unieke ambiance en historische charme.

Bij Marica geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar ook van de intieme sfeer. Ze werken met 2 verschillende menus waar je uit kan kiezen. Maar als dat te veel is kan je ook maar 1 of 2 gangen nemen. Het restaurant, omringd door de oude stenen muren van Smartno, creëert een betoverende setting voor een middag of avond vol smaakvolle ontdekkingen.

Wat Restaurant Marica extra bijzonder maakt, is de aandacht voor gezinnen. Hoewel ze geen specifiek kindermenu hebben, staan ze bekend om hun flexibiliteit om gerechten aan te passen. Op deze manier kunnen ook de jongere gasten genieten. Deze kindvriendelijke benadering maakt het een perfecte eetgelegenheid voor gezinnen die het dorp bezoeken.

Vanuit Guesthouse Valentintic is Restaurant Marica gemakkelijk te bereiken, waardoor het een ideale culinaire bestemming is voor gasten die op zoek zijn naar de perfecte mix van lokale smaken en historische charme. Bovendien biedt Smartno een prachtig startpunt om de Brda-wijnstreek te verkennen, met als hoogtepunt de indrukwekkende uitkijktoren Gonjace, die een adembenemend uitzicht over de wijngaarden en heuvels biedt. Combineer een bezoek aan Restaurant Marica met de uitkijktoren Gonjace voor een dag vol culinaire geneugten en panoramische vergezichten in het hart van Brda.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 4,0 (uit 5)

Restaurant Marica Smartno Restaurant Marica Smartno

Laat een opmerking achter