The Upside Down museum

The Upside Down museum

Maak je mooiste Instagram fotos's

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

The Upside Down is echt een museum voor kinderen. Het is een van de Instagram musea die Amsterdam rijk is. Wij hadden voor deze gekozen omdat hij positieve reviews kreeg en ook net wat goedkoper was dan Wondr, maar volgens mij zijn ze allebei even leuk. Bij dit museum kun je allemaal super toffe foto’s maken. Nou vinden mijn dochter (8 jaar) en ik dat heel leuk, maar het is niet helemaal het ding van m’n zoontje (5 jaar). Het was dus even afwachten of hij het ook echt leuk zou vinden maar het antwoord was absoluut ja.

Ze hebben hier allemaal leuke en gekke kamers en ruimtes. Zo kun je in een echte kauwgomballenautomaat of kan je op een trampoline springen om van een mega groot (nep) ijsje te likken. Er is een kamer met reuzenknuffels en er is een privé jet. Bovendien zijn er een aantal kamers die het oog bedriegen, bijvoorbeeld doordat het lijkt alsof je op de kop tegen het plafond staat. Maar de ruimte die verreweg het grootste succes bij beide kids was was toch wel het zwembad, maar dan gevuld met doorzichtige ballen. Nadat we het hele museum hadden gehad (wat we in ongeveer 1,5 u hebben gedaan) zijn we nog terug gegaan naar het zwembad en hier hebben ze zich nog eens 1,5 u kunnen vermaken.

Het leuke aan the Upside Down is ook dat je op veel plekken foto’s kan laten maken. Je scant de QR code van je ticket voor het foto apparaat en er wordt een foto gemaakt die je later op de website met die code weer gratis op kan zoeken. Deze camera’s staan natuurlijk perfect afgesteld waardoor je de leukste foto’s krijgt. Oh, en het cafe mag je ook zeker niet overslaan. Hier hebben ze de mooiste muffins en gekleurde broodjes. Koop hier je tickets.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

The Upside Down Amsterdam The Upside Down AmsterdamThe Upside Down Amsterdam The Upside Down Amsterdam The Upside Down Amsterdam The Upside Down AmsterdamThe Upside Down Amsterdam The Upside Down AmsterdamThe Upside Down Amsterdam The Upside Down Amsterdam

 

 

Laat een opmerking achter