Eetlokaal Plein Theater

Eetlokaal Plein Theater

Sfeervol Eten in Amsterdam Oost

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Als je op zoek bent naar een fijne plek om samen te komen en te genieten van heerlijk eten, dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan Eetlokaal Plein Theater in Amsterdam Oost. Gelegen naast het Plein Theater op het Sajetplein, biedt dit eetlokaal een warme en uitnodigende sfeer die perfect is voor een gezellige avond uit.

Eetlokaal Plein Theater is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 18:00 uur, en ook bij matineevoorstellingen kun je er al een uur van tevoren terecht. Peggy, de getalenteerde chef, bereidt elke week een afwisselend menu dat zeker in de smaak zal vallen. Haar Surinaamse hapjes zijn al een groot succes, maar ze verrast je ook graag met andere heerlijke gerechten. Het menu bestaat meestal uit een voorgerecht, een hoofdgerecht (met keuze uit vlees of vegetarisch) en een nagerecht. Alles is vers, smakelijk en met liefde bereid. Voor wie wil, is er de mogelijkheid om het eten mee te nemen, maar het is natuurlijk gezelliger om ter plaatse te blijven eten.

Binnen kun je genieten van de unieke ambiance in het sfeervolle souterrain, dat ooit onderdeel was van de personeelskantine van het voormalige Amstelbrouwerij Complex. Voor wie liever buiten zit, is er een overdekt terras waar je van elkaars gezelschap kunt genieten, zelfs als het weer wat minder is. Kinderen vermaken zich prima in de speeltuin op het plein, waardoor ouders rustig kunnen bijkletsen.

Het Plein Theater zelf biedt een divers en verrassend programma, van moderne dans tot jeugdtheater en alles daartussenin. Het is een plek waar jong talent en gevestigde namen elkaar ontmoeten en waar ruimte is voor experiment en maatschappelijke thema’s. Ze hebben er ook zeer regelmatig kindervoorstellingen.

Kortom, Eetlokaal Plein Theater is niet alleen een plek om lekker te eten, maar ook om te genieten van kunst en cultuur in een ongedwongen en gezellige setting. Zeker een bezoekje waard!

Zelf geweest:

Eetlokaal Plein Theater Amsterdam Eetlokaal Plein Theater Amsterdam Eetlokaal Plein Theater Amsterdam Eetlokaal Plein Theater Amsterdam

Laat een opmerking achter