The Eagle Park

The Eagle Park

Zoek dekking!

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

The Eagle Park ligt in Kintzheim en is een park waar je echt heen moet (behalve als je bang bent voor vogels:-)). Je kunt door het kleine park lopen en diverse grote vogels zien zoals uiteraard verschillende soorten adelaars, maar ook diverse grote en kleinere uilen, oa de sneeuw uil, heel veel verschillende  gieren, valken en haviken. Het vogelpark ligt ook nog eens in een heel mooi kasteel op een prachtige locatie. Maar waar je hier echt voor komt is voor de show.Tijdens de show laten ze allerlei soorten vogels vliegen voor het publiek en regelmatig ook echt net over het publiek. Daarnaast laten ze een enorme gier over je lopen (als je wilt natuurlijk), en er worden een paar kinderen uitgekozen die met zo’n grote handschoen ook een van de vogels op zijn arm mag laten zitten. Erg indrukwekkend allemaal!

The Eagle Park is ideaal te combineren met het Apen park wat een paar 100 meter verder ligt of het pretpark Cigoland, wat ongeveer 10 min met de auto daar vandaan ligt. Wij hebben ze alle drie op een dag gedaan maar dat was omdat het gratis was met de Pass Alsace.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

The Eagle Park Kintzheim The Eagle Park Kintzheim The Eagle Park Kintzheim The Eagle Park Kintzheim The Eagle Park Kintzheim The Eagle Park Kintzheim The Eagle Park Kintzheim The Eagle Park Kintzheim The Eagle Park Kintzheim The Eagle Park Kintzheim

Laat een opmerking achter