Cigoland pretpark

Cigoland pretpark

Pretpark tussen de ooievaars

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Cigoland is een super leuk pretpark voor de kleinere kinderen. Het is eigenlijk een combinatie tussen een pretpark en een Ooievaarspark want overal waar je loopt zie je in de hoogte ooievaarsnesten met daarin ooievaars. Dat vonden mijn kids al wel heel bijzonder. Maar naast de ooievaars hebben ze ook nog een boel leuke attracties. Zo hebben ze diverse treintjes en tractoren, galopperende paarden, een carrousel, een achtbaan, elektrische autootjes, een bank die de lucht in gaat in handen van KingKong, bij mooi weer een waterpark en daarnaast nog een heleboel andere attracties.

Naast dat ze bij Cigoland veel attracties hebben en dus ook die ooievaars, hebben ze er ook een heleboel dieren, zoals pony’s, lama’s, pauwen, dwerggeiten, konijnen en ga zo maar door. Daarnaast hebben ze een theater waar ze een paar shows per dag geven met behulp van het publiek. Mijn man was de gelukkige om mee te mogen doen op het podium :-). Een leuk park voor een halve dag vermaak.

Cigoland is ideaal te combineren met het Apen park wat op ongeveer 10 min van Cigoland ligt of the Eagle Park wat zo ongeveer naast het Apen Park ligt. Wij hebben ze alle drie op een dag gedaan maar dat was omdat het gratis was met de Pass Alsace. Dat is wel een beetje haasten.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Cigoland Kintzheim Cigoland Kintzheim Cigoland Kintzheim Cigoland Kintzheim Cigoland Kintzheim Cigoland Kintzheim Cigoland Kintzheim Cigoland Kintzheim Cigoland Kintzheim  Cigoland Kintzheim

Laat een opmerking achter