La Montagne des Signes

La Montagne des Signes

Aapjes kijken

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

La Montagne des Signes is de Apenheul van de Elzas. Dit is een park waar je rond kan lopen tussen de apen die ook vrij rond lopen. Het kan dus zo maar zijn dat ze even naast je op het bankje komen zitten. Of dat ze voor je neus het pad oversteken. Leuk voor kids die van dieren houden. Als je kids dieren eng vinden is dit misschien een minder goed idee, want de apen kunnen soms best brutaal zijn. Zorg dan ook dat je niks te eten bij je hebt of goed weg gestopt in een dichte tas want anders ben je het kwijt. Ook leuk om te gaan kijken als de apen gevoederd worden, dat is ongeveer iedere 45 minuten wel ergens in het park.

La Montagne de Signes ligt heel dicht bij de Eagle Park waar je een gave show bij kan wonen met grote roofvogels. Bovendien is het goed te combineren met het kleine pretpark Cigoland. Wij hebben de 3 zelfs op 1 dag gedaan omdat we een Pass Alsace hadden en daarmee gratis naar binnen konden. Maar dat is wel een beetje haasten.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,0 (uit 5)

Rating van de kids 4,5 (uit 5)

La Montagne des Signes La Montagne des Signes La Montagne des Signes La Montagne des Signes La Montagne des Signes La Montagne des Signes La Montagne des Signes

Laat een opmerking achter