Appartement AirBNB

Appartement AirBNB

Overnachten in het centrum

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Toen wij in Colmar verbleven zaten we in een appartement wat we via AirBNB hadden geboekt. Het was een heel fijn appartement met 2 slaapkamers, 1 met 2 persoonsbed en de ander met 2 eenpersoonsbedden, een woonkamer, keuken, nog een tussenruimte waar nog een (slaap)bank stond en een badkamer. Het appartement ligt in het centrum, op de hoek van de winkelstraat. Vanuit hier loop je zo naar alle hotspots van Colmar toe. Zo ligt het Speelgoedmuseum op 20 meter afstand en het Chocolade museum ligt op 5 minuten lopen. De buurt Petite Venice ligt op een kleine 10 minuten lopen.

Naast het speelgoedmuseum, en dus op nog geen 1 minuut lopen ligt een heerlijke wijnbar, Au Temps d’un Verre. Een plekje waar je overdag prima met de kids kan zitten en een klein hapje kan eten. Of eventueel ‘s avonds met een babyfoon. Als er iets is ben je binnen 1 minuut bij de AirBNB.

Je kan de auto op ongeveer 5 min lopen gratis parkeren, deze info kan de eigenaresse je geven. Of dichterbij maar dan is het uiteraard betaald.Een lekker plekje midden in het centrum maar toch rustig als je binnen bent.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Laat een opmerking achter