A’dam Lookout

A’dam Lookout

Schommelen boven Amsterdam

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

De A’dam Lookout is een super toffe ervaring die je mee moet maken als je in Amsterdam bent. Althans, als je geen hoogtevrees hebt. Je gaat met een interactieve lift naar boven en dan kom je op een observatiedeck met een fantastisch uitzicht over de stad. Naast dat je het historische centrum van de stad kunt zien, zie je ook de dynamische haven, het unieke polderlandschap en je kunt de beroemde grachten spotten die onderdeel zijn van de UNESCO werelderfgoedlijst.

Je kunt er van alles lezen over Amsterdam, wat je allemaal ziet vanaf het observatiedeck. Verder kun je er een Amsterdam VR ride doen, met een VR-bril bevind je je in een levensechte achtbaan dwars door Amsterdam. Er is een restaurant waar je wat kan eten en drinken. En als het weer het toelaat is er vanaf 14.00 u een ware disco; de hoogste dansvloer van Amsterdam. Maar wat nog wel het tofste is van the A’dam Lookout is de “Over the edge” schommel. Europa’s hoogste schommel die op 100 meter hoogte boven de stad schommelt waarbij het uitzicht natuurlijk adembenemend is.

Je kunt voor de A’dam Lookout ook een combinatie ticket kopen met This is Holland voor €27,- voor kids tot 12 jaar en €34,- voor volwassenen (vanaf 13 jaar). Dit is exclusief de schommel en VR tour. Maar je kan ook een Amsterdam Go City all inclusive voor 1 of meerdere dagen kopen en dan heb je toegang tot wel 30 activiteiten in Amsterdam. Deze pas kun je hier kopen.

A’dam Lookout ligt op ongeveer 1 km van hotel Bunk Amsterdam dus dat is een prima uitvalsbasis voor deze activiteit.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter