Selwo Aventura

Selwo Aventura

Ontdek Wilde Dieren in Estepona

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Selwo Aventura in Estepona is een fascinerende combinatie van themapark en dierentuin, waar je meer dan 2000 dieren van diverse soorten kunt ontdekken, verdeeld over 100 hectare. Het park is onderverdeeld in drie hoofdgebieden: de Natuurportiek, het Vogelkanon en het Centraal Dorp, elk ontworpen om bezoekers een unieke kijk te geven op de natuurlijke habitats van de dieren.

In de Natuurportiek wandel je door weelderige tropische en subtropische vegetatie, en ontmoet je dieren zoals cheeta’s, suricaten en flamingo’s. Dit gebied biedt ook een glimp van exotische bewoners zoals de Wallabies van Bennet en de lemuren van Madagaskar.

Het Vogelkanon biedt een pad door groene promenades waar je Iberische lynxen kunt spotten en de boeiende geschiedenis van deze zeldzame dieren kunt leren. Verderop vind je de Otterwaterval en een grote natuurlijke volière waar talrijke vogelsoorten, waaronder ooievaars en ibissen, te zien zijn vanaf verhoogde platforms.

Centraal Dorp, het hart van Selwo Aventura, verbindt via de Africa Bridge en biedt prachtige uitzichten over het olifantengebied en het Lake Reserve. Hier zie je grote Afrikaanse zoogdieren zoals giraffen en nijlpaarden, maar ook leeuwen vanuit verschillende uitkijkpunten.

Naast de rijke dierenwereld biedt Selwo Aventura ook avontuurlijke activiteiten zoals zip-lijnen, hangbruggen en een boogschietfaciliteit, wat bezoekers de kans geeft om het park op een dynamische manier te beleven.

Je kunt zelfs kiezen voor een verblijf in het Selwo Lodge Hotel voor een complete ‘wilde’ ervaring. Het park biedt ook educatieve programma’s en interactieve ervaringen, zoals de Serengeti Safari en VIP-bezoeken, waardoor je dichter bij de natuur komt en direct leert over de bewoners van Selwo Aventura. Dit maakt het een ideale bestemming voor een educatief en vermakelijk dagje uit.

Koop hier je tickets.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter