El Barril del Gusto

El Barril del Gusto

Verfijnde Tapaservaring in Marbella

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

El Barril del Gusto is een verfijnde tapasbar in het hart van Marbella, perfect voor zowel een uitgebreide lunch overdag als een ontspannen diner op een heerlijke zomeravond. De gerechten zijn net wat verfijnder dan je in de gemiddelde tapasbar vindt, wat deze plek echt bijzonder maakt.

De eigenaren van El Barril del Gusto zijn Italiaans, wat een interessante mix van traditioneel Spaanse en Italiaanse invloeden op het menu oplevert. Een absolute aanrader zijn de mosselen, die uitstekend bereid zijn en zeker de moeite waard om te proberen. Daarnaast biedt het personeel graag aanbevelingen voor passende wijnen; ze hebben meer dan 30 wijnen die per glas geschonken worden, waardoor je altijd iets vindt dat perfect bij je maaltijd past.

De service bij El Barril del Gusto is uitmuntend. Het personeel is zeer persoonlijk en attent, en voor kinderen zijn ze bereid om iets speciaals te maken wat ze lekker vinden. Dit maakt het restaurant niet alleen een uitstekende keuze voor volwassenen, maar ook voor gezinnen.

Een bezoek aan El Barril del Gusto biedt precies wat je van een avond (of lunch) in het oude centrum van Marbella mag verwachten: heerlijk eten, uitstekende wijnen en een warme, gastvrije sfeer.

Laat een opmerking achter