Panadería Pastelería Cantero

Panadería Pastelería Cantero

Authentiek Spaans Ontbijt

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Voor een authentiek Spaans ontbijtje is Panadería Pastelería Cantero de perfecte plek. Deze bakkerij, al meer dan 60 jaar een begrip in het oude centrum van Marbella, biedt een heerlijke selectie aan traditionele ontbijtopties.

Spanjaarden houden van een eenvoudig ontbijt, vaak bestaande uit een kop koffie en iets zoets. Bij Panadería Pastelería Cantero kun je genieten van een klassieke ‘pan de chocolate’ (chocoladebroodje) of een vers gebakje. Een andere populaire keuze is de ‘pan tostado con tomate’, een geroosterd broodje belegd met gepureerde tomaat, olijfolie, peper en zout. Deze combinatie is eenvoudig, maar buitengewoon smaakvol en een geweldige start van de dag.

Bij Panadería Pastelería Cantero kun je je espresso of cappuccino staand aan de bar drinken, net als de locals. De sfeer is gezellig en authentiek, waardoor je je helemaal ondergedompeld voelt in de Spaanse cultuur. De versgebakken lekkernijen en het geurige aroma van verse koffie maken deze plek tot een favoriet onder zowel de inwoners van Marbella als bezoekers.

Of je nu zin hebt in een zoete traktatie of een hartig broodje, Panadería Pastelería Cantero biedt een authentieke ervaring die je niet mag missen tijdens je verblijf in Marbella.

Laat een opmerking achter