Chiringuito Torre Velerín

Chiringuito Torre Velerín

Heerlijke Zondagse Lunch aan Zee

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Chiringuito Torre Velerín, gelegen in de gemeente Estepona, is een strandtent die absoluut een bezoek waard is en slechts een korte rit van Marbella. Bij aankomst ruik je al de heerlijke geur van verse vis die op de barbecue wordt bereid. In Spanje zie je vaak dat ze een oude vissersboot vullen met zand en kolen om een unieke barbecue te creëren, waar ze spiesen met vis in steken en grillen tot perfectie.

Wat kun je verwachten bij Chiringuito Torre Velerín? Simpele tafeltjes met papieren tafelkleden, servettenhouders van Pepsi met die bekende dunne servetjes, rieten parasols en je voeten in het zand. Dit alles draagt bij aan de authentieke en ontspannen sfeer van deze plek.

De menukaart biedt een scala aan traditionele Spaanse gerechten, waaronder tapas, vis- en vleesgerechten, salades en natuurlijk paella. Alles wordt met liefde bereid en geserveerd. Een aanrader is om hierbij een frisse witte verdejo wijn te drinken, wat perfect past bij de gerechten en de ambiance.

Chiringuito Torre Velerín is voor mij: simpel, puur en heerlijk. Het is de ideale plek voor een ontspannen zondagse lunch, waar je kunt genieten van goed eten, een ontspannen sfeer en het geluid van de golven op de achtergrond.

Laat een opmerking achter