Novotel Paris

Novotel Paris

Kindvriendelijke Novotel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Novotel Paris heeft diverse locaties die kindvriendelijk zijn en fijn zijn om in te verblijven tijdens je tripje Parijs.

Zo heb je Novotel Paris Porte Versailles. Dit hotel ligt in het 15de arrondissement in het zuiden van Parijs, ook handig als je op doorreis bent naar Zuid-Frankrijk. Het ligt aan de kant van de Eiffeltoren (die je vanuit sommige kamers ook kan zien) en Montparnasse. Vanuit het hotel kun je makkelijk naar het metrostation lopen en ben je zo dus snel op diverse plekken in Parijs. Ze hebben kamers voor 3 of 4 personen. Regelmatig worden er leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd. Je kan je auto parkeren in een bewaakte parkeergarage en je kan er ontbijten (betaald). Kamers zijn te boeken vanaf €192,- per nacht voor 4 personen.

Verder heb je nog Novotel Paris Saint Denis. Dit hotel ligt buiten het centrum van Parijs aan de noordkant boven het 18de arrondisement. Ook handig als je met de auto komt. Vanuit het hotel ben je zo bij het openbaar vervoer vanuit waar je naar het centrum kan gaan. Ze hebben parkeergelegenheid voor €20,- per dag en je kan er ontbijten (tegen betaling). Er is ook een restaurant, bar en fitness ruimte (tegen betaling). Ze hebben 3 en 4 persoonskamers. Kamers zijn te boeken vanaf €123,- per nacht voor 4 personen. Qua prijs dus zeker een hele goede!

Ook kun je naar Novotel Paris Gare de Lyon. Dit hotel ligt in het centrum van Parijs in het 12de arrondissement, net tegen het 4de arrondissement en de leuke wijk le Marais aan. Ideaal gelegen dus. En ook nog eens super kindvriendelijk. Zo hebben ze een speciale speelruimte voor kids met een tafeltennistafel. een gameconsole, speelgoed en boeken. Bovendien krijgen de kids een welkomstcadeau. En ze hebben een nieuw verwarmd zwembad. Daarnaast hebben ze er een restaurant, bar, overdekt parkeerterrein (€25 per dag), fitness ruimte en kun je er ontbijten. Ze hebben 3 en 4 persoonskamers. Kamers zijn te boeken vanaf €207,- per nacht voor 4 personen.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter