Deyrolle

Deyrolle

Shop prachtig opgezette dieren, of kijk alleen rond

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Deyrolle is een winkel met allerlei knuffels. Het is nu meer een museum dan een winkel, want hier rondlopen is al een belevenis op zich. Eigenlijk zie je hier enorm veel verschillende knuffels, die ook te koop zijn, maar daar hangt wel een prijskaartje aan. Ze hebben verschillende vogels zoals pauwen, adelaars, een marabout uit Afrika of een zwarte lori. Ze hebben ook zoogdieren zoals een karibu, rode panda of een baviaan. Ook kun je er diverse slangen, een Nijlkrokodil of het schild van een groene schildpad vinden. Naast deze grotere dieren hebben ze ook prachtige vlinders in allerlei kleuren of gekleurde glimmende kevers. Daarnaast heb je er maar een paar. individuele vlinders kunnen zien, hebben ze ook ‘schilderijen’ van vlinders gemaakt. Echt mooi! Ook kun je er diverse mineralen en fossielen bekijken en kopen.

Ze hebben ook mooie boeken, ook voor kinderen, maar helaas allemaal in het Frans. De puzzels daarentegen kunnen gedaan worden zonder Frans te spreken, dus dat is wellicht een leuk souvenir.

Deyrolle ligt in het 7e arrondissement, op een kwartiertje lopen van de Jardin des Tuileries, het Louvre of het Rodin museum. Zo leuk om te combineren.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter