La Fontaine

La Fontaine

Gezellig Dineren in Heerenveen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

La Fontaine, gelegen in het hart van Heerenveen, is een absolute must voor iedereen die houdt van lekker eten en drinken. Al meer dan 25 jaar is dit restaurant en lunchroom een vertrouwd adres voor lunch, diner, catering en feesten. De passie voor culinaire hoogstandjes zorgt ervoor dat elk bezoek aan La Fontaine een smakelijke ervaring is.

Wat La Fontaine extra bijzonder maakt, is het unieke kinderrestaurant. Dit concept biedt kinderen de mogelijkheid om in hun eigen restaurant te eten en tegelijkertijd volop te spelen. De huidige kidscorner is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar en biedt allerlei speelmogelijkheden. Hoewel er plannen zijn om deze hoek uit te breiden, is het nu al een geweldige plek voor de kleintjes om zich te vermaken terwijl de ouders genieten van hun maaltijd.

La Fontaine heeft een uitgebreide menukaart met iets voor iedereen. Of je nu komt voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of gewoon een gezellige borrel, de gevarieerde gerechten en drankjes zullen je zeker bevallen. De sfeer in het restaurant is zowel gezellig als gastvrij, waardoor het de perfecte plek is voor een etentje met vrienden, familie of collega’s.

Dus, als je in Heerenveen bent en op zoek bent naar een plek waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken in een ontspannen sfeer, vergeet dan niet om La Fontaine te bezoeken. Het is de ideale locatie voor een culinair uitje, met speciale aandacht voor de jongste gasten.

Zelf geweest:

La Fontaine

La Fontaine La Fontaine La Fontaine La Fontaine

Laat een opmerking achter