Jump XL Nederland

Jump XL Nederland

Spring zo hoog je kan

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Jump XL is een leuk trampoline park waar je niet enkel trampolines hebt. Er zijn ook een soort van hindernisbanen waar je af kan vallen en dan val je tussen schuimrubberen blokken, je kan elkaar met een zachte bar van de balk af proberen te duwen, je moet de ronddraaiende bar weten te ontwijken, je kan al trampoline springend basketballen. Kortom, er is van alles te doen. Vanaf 2 jaar kan je kind al terecht. Ze hebben namelijk speciale mini jump openingstijden waarbij enkel kids tussen de 2 en 5 mogen springen. Geen grote kinderen dus die jouw kleintje omver loopt. Na de mini jump zijn de oudere kids (vanaf 6 jaar) aan de buurt. Er zit een cafeetje bij dus zelf kun je rustig wat drinken.

Jump XL zit door heel Nederland, maar ook nog in België, Duitsland en Frankrijk zitten er een aantal.

In Nederland vind je ze in: Amersfoort, Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Arnhem, Baarn, Ede, Eerzel, Eindhoven, Gouda, Groningen, Heerhugowaard, Hengelo, Kerkrade, Lelystad, Maastricht, Nieuwegein, Nijmegen, Rijswijk, Spijkenisse, Tilburg, Veghel en Waalwijk.

Zelf geweest:  (in Enschede)

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 4,5 (uit 5) mijn dochter was echter iets minder enthousiast maar dat kwam omdat ze mee sprong met de minis en daardoor mocht ze een aantal dingen niet doen. Als ze met kids van haar eigen leeftijd had gesprongen had ze het wel heel leuk gevonden.

Jump XL Hengelo Jump XL Hengelo Jump XL HengeloJump XL Hengelo Jump XL Hengelo

 

Laat een opmerking achter