Jubelpark

Jubelpark

Culturele Schatkamer in het Groen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Jubelpark, gelegen in het hart van Brussel, is een fantastische bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuke en educatieve dag uit. Dit prachtige park herbergt een schat aan culturele en historische bezienswaardigheden, waaronder het Koninklijk Museum voor Kunst en Geschiedenis, het Autoworld Museum en het Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis.

Vanwege de vele activiteiten in het park is het een ideale bestemming met kinderen. Kinderen kunnen zich vermaken met het verkennen van de vele musea en tentoonstellingen die in het park zijn gevestigd, waar ze alles kunnen leren over kunst, geschiedenis, technologie en nog veel meer. Het interactieve karakter van sommige tentoonstellingen zal zeker de nieuwsgierigheid van kinderen prikkelen en hun interesse in verschillende onderwerpen stimuleren.

Daarnaast biedt het Jubelpark ook volop ruimte voor ontspanning en plezier in de buitenlucht. Het uitgestrekte park heeft prachtige tuinen, weelderige gazons en schilderachtige vijvers waar kinderen kunnen rennen, spelen en picknicken. Er zijn ook speelplaatsen en speeltoestellen verspreid over het park, waardoor kinderen zich kunnen uitleven en zich kunnen vermaken.

Een ander hoogtepunt van het Jubelpark is de triomfboog, ook wel bekend als de Arc de Triomphe. Kinderen zullen onder de indruk zijn van de imposante architectuur en het historische belang van deze iconische structuur, terwijl ze genieten van het verkennen van de omgeving en het bewonderen van het uitzicht vanaf de top.

Bovendien organiseert het Jubelpark regelmatig evenementen en activiteiten voor gezinnen, zoals concerten, festivals en workshops. Deze evenementen bieden een leuke en boeiende manier om tijd door te brengen met het hele gezin.

Zelf geweest:

Jubelpark Brussel Jubelpark Brussel Jubelpark Brussel Jubelpark Brussel Jubelpark Brussel

Laat een opmerking achter