Auto World

Auto World

Een Rit door Autogeschiedenis

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Auto World biedt een boeiende reis door de geschiedenis van auto’s. Dit overdekte museum is een must-visit voor autoliefhebbers van alle leeftijden.

Bij Auto World kunnen bezoekers een indrukwekkende collectie historische voertuigen bewonderen, van vintage modellen tot moderne wagens. Interactieve tentoonstellingen en multimedia-displays brengen de evolutie van auto’s tot leven, waardoor bezoekers een dieper inzicht krijgen in de impact van auto’s op de samenleving.

Het museum is geschikt voor alle leeftijden, maar is vooral aan te raden voor autoliefhebbers en gezinnen met kinderen die interesse hebben in de technologie en geschiedenis van auto’s. Kinderen kunnen genieten van activiteiten en spelletjes die zijn ontworpen om hun kennis te vergroten en hun interesse in auto’s te stimuleren.

Gelegen in het bruisende hart van Brussel, is Auto World gemakkelijk te combineren met andere bezienswaardigheden in de omgeving. Na een bezoek aan het museum kunnen bezoekers genieten van een heerlijke maaltijd in een van de nabijgelegen restaurants of ontspannen in een van de vele parken in de buurt.

Voor gezinnen biedt Auto World een leuke en educatieve ervaring die zowel vermakelijk als leerzaam is. Kinderen kunnen zich verwonderen over de verschillende autotypes en -modellen terwijl ze meer te weten komen over de geschiedenis van de auto-industrie.

Koop hier je kaartjes voor Auto World.

Zelf geweest:

 

Laat een opmerking achter