Grevin Museum

Grevin Museum

Op de foto met je idool

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Grevin museum is een wassenbeeldenmuseum dat vol staat met bekende mensen. De beelden zijn onderverdeeld in diverse thema’s. Zo kun je er filmsterren, muziekidolen, fictieve helden, sportlegendes, mode iconen, de grootste chefkoks en politici zien. In totaal zijn er zo’n 150 beelden in het museum, dus dit is je kans om met je idool op de foto te gaan! Op de website van het museum kun je al even kijken of jouw idool erbij staat in het museum. Ook zijn er ruimtes waarbij ze bepaalde voorstellingen of gebeurtenissen verbeelden, zoals bijvoorbeeld bij Les Clichés du 20e siècle waar de belangrijkste gebeurtenissen van de 20ste eeuw zijn verbeeld. Of in Palais des Images waar voorstellingen gegeven worden met behulp van spiegels, geluid en licht. Dit museum is erg vergelijkbaar met Madame Tussauds in Amsterdam.

Het Grevin museum ligt in het 9de arrondissement op zo’n 20 minuutjes lopen van het Louvre en van de Jardin des Tuileries.

Koop hier je kaartje voor het museum. Als je meer activiteiten in Parijs wilt bezoeken kan het aantrekkelijk zijn om een Go City pas van Parijs te nemen. Daar heb je 2 varianten in: de Go City All Inclusive of de Go City Explorer.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter