Espresso House

Espresso House

Koffietjes en taartjes

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Bij Koffiebar Espresso House kun je heerlijke koffietjes en theetjes drinken. Bovendien hebben ze er ruime keuze uit lekkere taartjes, muffins en broodjes. Voor de kids hebben ze er ook nog een lekkere smoothie. Je kunt hier to go bestellen maar je kan er ook heel gezellig binnen zitten. Ze hebben zowel boven als beneden een mooie ruimte die industriële details heeft maar ook heel warm aanvoelt.

Bij Espresso House is het zelf service dus de kids kunnen gewoon lekker kijken wat voor lekkers ze willen hebben. Er is verder niet iets specifiek te doen voor de kids maar een spelletje mee, wat te tekenen of knutselen of gewoon gezellig kletsen met elkaar en dan komt het helemaal goed.

Wellicht heb je Espresso House al eens eerder ergens anders gezien. Dat zou kunnen want het is namelijk een Scandinavische keten die in meerdere landen zit. Ze vinden sustainability erg belangrijk dus je helpt het milieu ook nog een beetje. Ze hebben in Bremen 2 vestigingen. 1 op Obernstrasse 18-20 en 1 op Bahnhofsplatz 41. Wij waren zelf bij de vestiging op de Obernstrasse. Op internet geven ze aan dat de Bahnhofsplatz kindvriendelijk is, dat geven ze bij die andere niet aan maar vonden wij dus zeker wel.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 4,5 (uit 5)

  Espresso House Bremen Espresso House Bremen Espresso House BremenEspresso House Bremen Espresso House Bremen

Laat een opmerking achter