Creamlovers

Creamlovers

Ontbijt en ijsjes

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Voor de meest fantastische ijsjes en taartjes moet je bij Creamlovers zijn! Het smaakt niet alleen fantastisch maar het ziet er ook uit als echte kunstwerken. En ze hebben echt bijzondere dingen. Wel eens gehoord van spaghetti ijs, of een ijsburger? Zo niet dan moet je hier zeker even langs gaan. Maar naast ijsjes en taartjes kun je hier ook heerlijk ontbijten en lunchen. Je kunt hier losse broodjes etc. voor ontbijt kopen maar ze hebben ook heerlijke uitgebreide ontbijtjes waar je uit kan kiezen. En voor lunch hebben ze heerlijke broodjes en uitgebreide salades. Ik kan niet kiezen of ik hier nou heen moet voor ontbijt, lunch een taartje of een ijsje….. Maar uiteindelijk toch voor een taartje gekozen: Een cheesecake met blauwe bessen en een oreo koek en de kids hadden beide een ijsje. Alles was erg lekker. De Oreo koek was wel echt mega machtig. En het is heel onhandig dat als je boven wilt zitten je niet beneden al door mag geven wat je wilt hebben  best lastig om uit te leggen in het Engels welk hoorntje ze precies willen hebben. Even fotootje maken dus.

je kan bij Creamlovers ook leuk zitten boven  een gezellige ruimte waar je aan het raam leuk kan zitten en naar buiten kan kijken. Bij mooi weer kun je ook op het terras zitten maar wij hadden regen dus dat zat er helaas niet in voor ons.

Zelf geweest:

mijn eigen rating: 4,0 (uit 5)

rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Creamlovers Bremen Creamlovers Bremen Creamlovers BremenCreamlovers Bremen Creamlovers Bremen Creamlovers Bremen Creamlovers Bremen

Laat een opmerking achter