Crocodile Park

Crocodile Park

Spannende Reptielenontmoetingen in Torremolinos

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Ontdek het Crocodile Park in Torremolinos, een fascinerende bestemming voor gezinnen die avontuur zoeken en meer willen leren over de wereld van reptielen. Al meer dan twee decennia, sinds de opening in 1995, biedt dit park bezoekers de kans om meer dan 200 krokodillen van dichtbij te observeren, waaronder de grootste krokodil van Europa die indrukwekkend meer dan 5 meter lang is!

Bezoek het Crocodile Park en leer van alles over de krokodillen. Je zult ongeveer 2 uur kwijt zijn aan het bezoek. Tijdens je bezoek kun je door verschillende gebieden wandelen waar krokodillen in hun natuurlijke habitat leven. Deskundige gidsen delen fascinerende feiten en verhalen over deze machtige reptielen, waardoor je een dieper inzicht krijgt in hun leven en gedrag.

Het park organiseert ook meerdere keren per dag voedersessies, afhankelijk van het seizoen, waar je kunt zien hoe deze indrukwekkende dieren worden gevoed, een moment dat zowel spannend als leerzaam is.

Naast krokodillen herbergt het park ook andere dieren zoals vogels en schildpadden. Er is zelfs een klein museum en een projectieruimte die de educatieve ervaring verrijkt. Een bijzonder hoogtepunt voor kinderen is de mogelijkheid om een jonge krokodil voorzichtig vast te houden – een onvergetelijke ervaring die ook kan worden vastgelegd met je camera om mee naar huis te nemen als een unieke herinnering aan je bezoek.

Het Crocodile Park in Torremolinos is meer dan alleen een dagje uit; het is een kans om te leren, te verkennen en de wonderen van de natuurlijke wereld van dichtbij te ervaren.

Koop hier je tickets.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter