Aqualand Torremolinos

Aqualand Torremolinos

Spetterend Waterplezier voor Iedereen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

In Aqualand Torremolinos vind je een uitgebreid aanbod aan waterattracties die garant staan voor een dag vol plezier en avontuur. Voor de adrenalinezoekers zijn er tal van spannende glijbanen, waaronder een enorme halfpipe, een slangvormige glijbaan en verschillende racebanen waar je de snelheid op de proef kunt stellen. Ook zijn er spectaculaire spiraalvormige en individuele glijbanen die zorgen voor een echte adrenalinekick.

Voor de jongere avonturiers is er Kidzworld, een speciaal ontworpen kinderzone met een veilig kinderbad vol leuke mini-attracties zoals de grote paddestoelglijbaan. Het is een heerlijke plek waar de kleintjes ongestoord kunnen spelen en genieten van het water.

Gezinnen kunnen samen genieten in het grote golvenbad van Surf Beach, waar de golven wel een meter hoog kunnen worden. Daarnaast is er volop ruimte om te ontspannen. Neem een pauze in de jacuzzi of relax in de zonnige tuin van het park.

Aqualand Torremolinos biedt niet alleen waterpret, maar ook een verscheidenheid aan eetgelegenheden. Geniet van een heerlijke maaltijd in het à-la-carte of buffetrestaurant La Palapa, of kies voor een snelle snack zoals pizza’s, ijs, of wafels.

Kortom, Aqualand Torremolinos is de perfecte bestemming voor een dagje uit vol wateravonturen en ontspanning, ideaal voor families, vriendengroepen en iedereen die zin heeft in een spetterende dag.

Laat een opmerking achter