Butterfly Park

Butterfly Park

Magische Vlinderervaring in Benalmádena

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Bij een bezoek aan Benalmádena is het Butterfly Park een verborgen juweel dat je niet wilt missen, slechts twintig minuten van het bruisende Malaga en vlakbij de glinsterende kust van Costa del Sol. Hier ontvouwt zich een kleine oase waar meer dan 1.500 exotische vlinders vrij rondvliegen, een ervaring die je het gevoel geeft een andere wereld binnen te stappen.

De warme, vochtige lucht van het park en de kleurrijke flora creëren een perfecte habitat voor de vlinders, die zachtjes langs bezoekers fladderen, soms zelfs landend op een uitgestoken hand of schouder. Elk pad en elke hoek van het park biedt een nieuw visueel spektakel, met levendige kleuren en sierlijk gefladder dat ongetwijfeld een glimlach opwekt.

Verschillende themagebieden imiteren diverse natuurlijke habitats en zijn zo ontworpen dat zowel planten als vlinders in harmonie samenleven. Het park biedt ook rustige hoekjes met zitplaatsen waar bezoekers kunnen ontspannen en genieten van de serene atmosfeer.

Butterfly Park is een prachtige ontsnapping aan de dagelijkse drukte, ideaal voor diegenen die de natuurlijke schoonheid willen opzoeken en iets unieks willen ervaren. Het is een must-see bestemming voor iedereen die de Costa del Sol bezoekt, en biedt een onvergetelijke ervaring die bezoekers mee naar huis nemen.

Laat een opmerking achter