Bioparc Fuengirola

Bioparc Fuengirola

Ontdek Exotische Dierenwerelden

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Als je binnenkort naar de Costa del Sol gaat en dol bent op dieren, mag een bezoek aan Bioparc Fuengirola niet ontbreken. Dit bijzondere dierenpark laat je de wereld van de dieren op een unieke manier beleven. Hier voel je je als bezoeker ondergedompeld in de natuurlijke habitats van de dieren, dankzij slim ontworpen routes en bijna onzichtbare barrières.

Bioparc Fuengirola onderscheidt zich door zijn focus op het samenbrengen van verschillende diersoorten in omgevingen die de regenwouden van Madagaskar, Equatoriaal-Afrika, Zuidoost-Azië en de Indo-Pacific-eilanden nabootsen. Je kunt er vier prachtige leefgebieden ontdekken, elk met hun eigen unieke flora en fauna.

In het Madagaskar-gebied kun je bijvoorbeeld lemuren spotten, net zoals de beroemde Koning Julien uit de film. Het Equatoriaal-Afrikaanse deel biedt een kijkje in diverse microhabitats, van natte moerasgebieden tot de Congo-vallei, de thuisbasis van indrukwekkende gorilla’s. Zuidoost-Azië verrast met zijn rijke diversiteit aan vogels, reptielen en zoogdieren zoals de Sumatraanse tijger en de rode panda. En in het Indo-Pacific-gebied kom je oog in oog te staan met exotische dieren zoals de Komododraak en de Galapagos-reuzenschildpad.

Het park biedt meer dan alleen een kijkje in de wereld van wilde dieren. Tijdens de zomer zijn er diverse activiteiten en shows, en hoewel je geen eten mee naar binnen mag nemen, zijn er een restaurant en een café waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Er is ook een parkeergelegenheid in de buurt, tegen betaling.

Bioparc Fuengirola is niet alleen een uitstapje; het is een avontuur dat je dichter bij de natuur brengt, ideaal voor een dagje uit met het gezin of vrienden.

Koop hier je tickets.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter