Baja Bikes Nederland

Baja Bikes Nederland

Georganiseerde Fietstochten

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Baja Bikes is een Nederlandse organisatie die over de hele wereld fietstochten organiseert door de stad. Op deze manier ontdek je de leukste plekjes van een stad doordat je met mensen mee gaat die al jaren in de stad wonen. Voor kinderen is dit ook een hele leuke manier omdat het allemaal Nederlands sprekende mensen zijn. Eindelijk een excursie waarbij de kinderen ook alles begrijpen.

Je kan op de meeste plekken kiezen voor een georganiseerde tour met een groep, maar ook alleen met je gezien. Daarnaast kun je er ook gewoon los fietsen huren zodat je zelf met je gezin rond kan fietsen.

Je kan per stad uit verschillende fietstochten kiezen: langs de hoogtepunten van de stad, of juist de plekjes die de meeste toeristen niet kennen. Wat jij zelf dus het leukste vindt.

In de meeste steden heeft Baja Bikes fietsen met alle gemakken voorzien, dus ook stoeltjes, kinderfietsen en helmen (in diverse landen verplicht voor kinderen). Naast gewone fietsen hebben ze ook e-bikes en (elektrische) mountainbikes.

In Nederland kun je fietsen met Baja Bikes in de volgende steden: Amsterdam, Alkmaar, Ameland, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Gouda,  Haarlem, Keukenhof, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Volendam en Zwolle.

Per stad kun je alle informatie hier vinden.

Zelf geweest:

Baja Bikes Nederland Baja Bikes Nederland Baja Bikes Nederland Baja Bikes Nederland

Laat een opmerking achter