At Thomas Restaurant

At Thomas Restaurant

Genieten van Griekse Gastvrijheid

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Als je in de buurt van het Joods Museum van Rhodos bent, moet je zeker At Thomas restaurant bezoeken. Voor liefhebbers van de Griekse keuken is dit een aanrader. Probeer de heerlijke garnalen, zwaardvis en Griekse salades die At Thomas aanbiedt. En als je trek hebt in iets zoets, ga dan voor de smakelijke gelato, baklava en che.

Veel bezoekers bestellen hier ook de heerlijke huiswijn, bier of witte wijn. Onder de drankjes is de geweldige limonade zeker het proberen waard.

De gezellige sfeer van deze plek zorgt ervoor dat gasten zich kunnen ontspannen en een fijne tijd hebben. Het vriendelijke personeel toont een hoog niveau van gastvrijheid en maakt je bezoek extra speciaal. De goede service is iets waar de restaurateurs veel waarde aan hechten.

Volgens de meningen van bezoekers zijn de prijzen gemiddeld, wat deze plek nog aantrekkelijker maakt.

Of je nu zin hebt in een stevige maaltijd of gewoon wilt genieten van een glas wijn in een ontspannen omgeving, At Thomas restaurant biedt voor ieder wat wils. De combinatie van heerlijke gerechten, gastvrije service en een gezellige sfeer maakt het de perfecte plek om te genieten van de Griekse keuken.

Zelf geweest:

At Thomas Restaurant Rhodos At Thomas Restaurant Rhodos At Thomas Restaurant Rhodos  At Thomas Restaurant Rhodos  At Thomas Restaurant Rhodos At Thomas Restaurant Rhodos At Thomas Restaurant Rhodos

Laat een opmerking achter