4 Rodies

4 Rodies

Gezellige Familiale Eetervaring

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

4 rodies” betekent niet alleen “4 granaatappelbomen”, maar verwijst ook naar Rhodos. Daarnaast symboliseren de vier granaatappelbomen de oprichters van het restaurant en hun vier kinderen. Inmiddels zijn er ook kleinkinderen die bijdragen aan de warme, familiale sfeer van het restaurant.

Het restaurant is vooral bekend om zijn kleine gerechten, hoewel er ook hoofdgerechten op het menu staan. Gasten bestellen meestal een verscheidenheid aan traditionele Griekse gerechten die in het midden van de tafel worden geplaatst, zodat iedereen van de diverse smaken kan genieten. Dit delen van eten bevordert een gevoel van gemeenschap en gezelligheid, wat perfect past bij de waarden van het restaurant.

De oprichter, meneer Thanasis, heeft het restaurant opgezet volgens zijn levensprincipes: eerlijkheid, vriendelijkheid en, het allerbelangrijkste, familie staat altijd voorop. Deze waarden zijn duidelijk voelbaar in de warme en uitnodigende sfeer van het restaurant en de zorg waarmee de gerechten worden bereid en geserveerd.

Voor de kinderen zijn er kleurboeken beschikbaar, zodat ook zij zich kunnen vermaken terwijl de volwassenen genieten van het eten.

“4 rodies” biedt een authentieke Griekse eetervaring in een omgeving waar traditie en gastvrijheid hand in hand gaan. Het is de perfecte plek om samen te komen met vrienden en familie, en om te genieten van heerlijke gerechten die met liefde zijn bereid.

Zelf geweest:

4 Rodies Rhodos 4 Rodies Rhodos 4 Rodies Rhodos 4 Rodies Rhodos   4 Rodies Rhodos 4 Rodies Rhodos4 Rodies Rhodos

Laat een opmerking achter